Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

proctonejde

28. 12. 2009 15:43
samozrejme

ze jste ve sve podstate napsal pravdu, ale je rozdil psat o necem se zamyslenim se proc se to tak deje a nebo psat o necem co je vytrzene z kontextu a o duvodu a puvodu ani zminka!.... take by me zajimalo kde se ve vas bere ta obravska nenavist k muslimum?? Zda vam nejaky muslim neco provedl? Nebo zda nejaka slecna kterou jste tajne obdivoval se rozhodla konvertovat k islamu? Nebo zda vam za ty clanky, ktere plodi nenavist a nasili v lidech, nekdo neplati tucnou sumou???

0 0
možnosti

sphagnum

28. 12. 2009 20:04
Re: samozrejme

Mladá dámo, honem si dej studený hadr na svou horkou tureckou hlavu. Já moc dobře vím, jak se učí dějepis na balkáně a vsadím boty, že ještě dál na jihovýchod v Turecku (které přejmenovávalo i latinský název ovce z arménské na tureckou) to bude ještě horší. Národovecké žvásty, co ty jsi doma roky studovala, a které podle tebe Pražákovi ve vzdělání chybí, možná nejsou tou objektivní pravdou, zamysli se nad tím.

0 0
možnosti

Gmur

27. 12. 2009 21:42
diky za LUxembergera

je to eminentne dulezita kniha!!!!!

Uz jednou jsem na ni slusne nupozornovala nejakou muslimku zde na blozich a ta mi opaci8la, ze nejaky chytrak nicemu nerozumi. Ta kniha je vrcholne fundovana a autor (jmenoi Luxemburg je pseudonym - musim rici, ze mu anonymitu doporucili sami slusni muslimove) ovlada arabstinu , hebrejsitnu a aramejstinu. Mimo francouzstiny nemciny a angkictiny.

V Nemecku se odhaduje 2500 militantnich muslimu.

Prave jsem zhledla dokument z Pakistanu, kde ubozi a tupi a spinavi a zanedbani muzi hlasali, ze jsou propraveni dat svuj zivot do rukou Allaha a stat se mucedniky. Jsou pripraveni ve jmeni Allaha y zabit kaxdeho, kdo je proti islamu. To byla jejich rec.

Avsak nemelo bz se zapomiant, ze jsou i slusni muslimove a obdivuhodni. Jeste bych jmenovala Bassama Tibiho.

0 0
možnosti

kion123123

28. 12. 2009 10:06
Re: diky za LUxembergera

Tak ano, ale je jich zatraceně málo:-/

0 0
možnosti

proctonejde

27. 12. 2009 16:30
K tomu Turecku

pane Prazaku alias kione! Prvne si prostuduj neco malo o Turecku, no myslim, ze to studovani ti zabere nejmin 2 roky aby jsi se opravdu dostal do chapani cele situace a potom teprve zacni psat...... vsechny ty oblasti ktere popisujes kde se vrazdili Krestane! by jsi mel prvne vyznacit na mape aby lide zjistili ze tyto oblasti jsou vsechny na jihovychode Turecka a take by jsi mel dodat ze tato oblast je stale pod vojenskym drobnohledem Turecke armady!!! Ze v teto oblasti ma Turecko jiz 20 let problemy a stale se tohoto problemu nemuze zbavit! Ze v teto oblasti prevazne ziji Kurdove a nekteri tito Kurdove se hlasi k teroristicke organizaci PKK - nekterymi diskutery oznacovani jako "statecni bojovnici za sva prava"! Pritom jsou to obycejni teroristi, kteri provadeji pumove najezdy, zabijeji deti, zeny a nekteri se hlasi ke komunistickym ideologiim a nuti sve lidi ,aby se zrekli islamu a nuti je jist veprove a pouzivaji mucici prostredky!

0 0
možnosti

proctonejde

27. 12. 2009 16:36
Re: K tomu Turecku

pokrac: tito podle nekterych "statecni bojovnici" pouzivaji vsechny nechutne praktiky, ktere popisujes ve svem clanku na svych lidech! Je to proste jsi s nama nebo proti nam! A k tem Krestanum, jsou to prevazne Armenci ale ne jenom oni, a vetsinou je vrazdi teroristicke organizace, aby vyvolali chaos!!! Vsechny teroristicke organizace vrazdi za penize, jsou prekupnici drog a nezajimaji  je zadna prava! O Turecke uzemi ma zajem mnoho nadvladnich organizaci a tyto organizace vyuzivaji teroristy k vytvareni chaosu a k zajisteni aby dostali svych umyslu!!! At uz jsou tyto organizace rizeny Americkymi obcany ci Arabskymi obcany!!! .......

0 0
možnosti

kaktusak

27. 12. 2009 15:56
Je to jedině Západ,

kdo okupuje četná muslimská území, kdo zabránil dovršení porážky Turecka a vyhnání zbývajících muslimů z Evropy a kdo si v uplynulých desetiletích natahal na své území milióny muslimů.

0 0
možnosti

Vlad IV

30. 12. 2009 0:46
Re: Je to jedině Západ,

Ačko-li by toto tvrzení mohlo někomu připadat divné, jeto tak!!R^R^R^

0 0
možnosti

originalni_demokrat

27. 12. 2009 14:58
No

z pohledu Evropana je to kvalitní článek. Máme totiž výhodu že u nás existuje už přes sto let náboženská svoboda a v muslimských zemích to jaksi zaostává vlivem radikalizujících se skupin. V Islámských zemích náboženskou svobodu moc nerespektují a tak zatímco tam umlátěj křesťana radikálové k smrti, tady muslimům dávají na dveře mešity prasečí hlavy.

0 0
možnosti

Brkoslav IV

27. 12. 2009 14:41
hmmmm....

Principielne, s demokracii uplatnovanou plosne mimo vlastni narod ( jeden z nesmyslu moderni doby ) nemuzes bojovat proti vnejsimu nasili, proti terorismu...proti zadne slozene sile , ktera jde nasilne proti tobe, protoze prostredky demokracie se soustredi na jednotlivce.....a nejsou s to postihnout celek. Americane to porusili pri vpadu do Iraku, Afganistanu, protoze se z normalniho pohledu nic jineho delat nedalo, ale museloi to svetu predestrit jako demokraticky akt...coz nebyl. Ale to je v poradku. Zadna spravednost na svte neni a nikdo ji take neceka....odjakziva platilo,ze pravidla urcuje vitez, a to by si spousta lidi uvedomuje.

0 0
možnosti

Brkoslav IV

27. 12. 2009 14:42
Re: hmmmm....

Ono, demokracie ma sva dobra pravidla pro jeji vnitrni chod, ale zvenci ji musite branit pred necim jinym uplne jinak...nedemokraticky. Jsou tu dve rozdilne veci. Kde bude demokracie pouzivana a bude tedy platit ( uvnitr statu pro jeho chod ) a pak, jak ji budeme branit proti vnejsku... tam ji pouzivat nebudeme. V obchodu se take nepouziva...vsechno je ale momentalne otazka penez, pokud je bezpecnost udrzitelna.

0 0
možnosti

Jan Havelka

27. 12. 2009 14:08
Upaloval islám někdy čarodějnice?

Ne že bych se chtěl zastávat islámu, ale křesťanství je v tomto směru horší. To že křesťané dnes už neubližují, je dáno pouze tím, že se to v našich zemích naštěstí už nesmí, především díky několikasetletému úspěšnému odboji renesance proti církvi. Nedávno jsem v jednom probuzeném evangelickém sboru na vlastní uši slyšel postesk, jaká je to škoda, že už se nesmí upalovat čarodějnice, protože prý už "zase řádí". Říkali to mladí vzdělaní křesťané, vedení upřímnými obavami o stav národa. Nenechejte se mýlit, kdyby křesťané mohli, začali by řádit tak, jak řádili po většinu času své nadvlády (v Evropě jeden milon lidí upálených zaživa v čarodějnických procesech a mnoho dalších milonů mučených "svatou" inkvizicí).

V hloubi Sinajského poloostrova, čili téměř v lůně tradičního islámského teritoria, stojí a funguje už 1600 let křesťanský klášter svaté Kateřiny. Dovedete si někdo představit, že by takovou neuvěřitelnou náboženskou toleranci projevla církev "svatá" i v dobách, kdy ještě nemusela?

0 0
možnosti

Poslední Czarnian

27. 12. 2009 14:12
Re: Upaloval islám někdy čarodějnice?

Sinaj není tradiční islámské teritorium. To je možná tak arabský poloostrov.

0 0
možnosti

jirkaknop

27. 12. 2009 12:54
Máte naprostou pravdu!

Musím říct, že jste vystihl podstatu muslimského pokrytectví a netolerance. Islám nechce žít vedle ostatních náboženství. Jde o to ostatní zlikvidovat. Svoboda slova? Jenom když budete psát, jak si oni představují. Svoboda vyznání? Někde s omezením demokratických práv, jinde s obavou o život! 

0 0
možnosti

pjb1

27. 12. 2009 12:59
Re: Máte naprostou pravdu!

Něco jako křesťanství v 15. století. Který že to je rok v islámských zemích?

0 0
možnosti

reactt

27. 12. 2009 12:35
Když něčemu nerozumím, tak o tom nemelu..

Už z prvního odstavce je jasné, že tématu absolutně nerozumíte. Podle posledního odstavce taktéž.. Takže je absolutně zbytečné číst celý text, když po přečtení malé části vyplívá, že porušujete kodex Blogera a nejenom to. Vy svím článkem porušujete zákony České Republiky. Proto si prosím pročtěte následující odkazy: http://info.blog.idnes.cz/c/30939/Kodex-blogera-a-diskutera.html a http://info.blog.idnes.cz/c/76811/Neni-to-april-novela-trestniho-zakona-plati-i-pro-blogery.html

Dále by mě zajímalo, jaké sankce od Idnes za tento článek dostanete (prosím o odpověď na tomto fóru). Možná by nebylo od věci zbavit Vás statutu Blogera, jelikož jsou Vaše názory v rozporu zákony tohoto státu.

Děkuji

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2762x
Nikomu své názory nenutím.Jen doufám,že hodně lidí má názory podobné.

Seznam rubrik